Keijsers was responsible for the interior construction of De Barak, the newly built section of the medical rehabilitation centre of the Dutch Ministry of Defence. The rehabilitation centre is located in Doorn and has all the necessary facilities to help military personnel recover.

For this project it was important to include the specific needs of the users. Keijsers took on the total project and designed the interior construction of the building in such a way that it aids patient recovery at the centre. We placed specially adjusted seating and beds, for example. We also created a special green wall with plants that runs across all floors. This enhances the welcoming feel of the building and positively influences the recovery period.

Client:

Ministry of Defence

User:

Medical rehabilitation centre Doorn